T3 Aire 360 vs Dyson AirWrap: milline kõik-ühes juuste kujundamise tööriist on parem?
PureWow toimetajad valivad kõik üksused, mis sellel lehel kuvatakse, ja mõned üksused võivad meile andestada. Lisaks võib PureWow teenida hüvitist loos sidusühenduste kaudu. Kõik hinnad on täpsed pärast avaldamise kuupäeva. Sidusettevõtte protsessi kohta saate lisateavet siit .
T3Olen proovinud a partii erinevast juuksetööriistad Läbi aastate, kuid kui on üks bränd, siis usaldan ja naasen ikka ja jälle, see on T3. Nende lameda Ironbeauty toimetaja umbes seitse aastat hiljem.
Minu kogemuste põhjal on T3 tööriistad alati andnud järjepidevaid tulemusi ja on ehitatud viimaseks, mistõttu, miks bränd teatas, et nad käivitavad kõik-ühes stiili tööriista mu juuste kuivatamisel .
Kuidas erineb T3 Aire 360 Dyson AirWrapist?
Laseme see kõigepealt välja, sest ma tean, et see on see, mille vastu enamik inimesi uudishimulik on. Esiteks on kahe tööriista vahel ilmne ja märkimisväärne hinnaerinevus: T3 Aire 360 maksab 300 dollarit, samas kui Dyson Airwrap on 600 dollarit.
T3 Aire 360 kastitamisel olin meeldivalt üllatunud, et kõik oli pakendatud klanitud nööriga kandekotti nutikate sisetaskutega, mis hoiavad kõiki manuseid. Kuna keegi, kes segab, leidsin, et see on palju kosmosetõhusam kui hiiglaslik võlv, kuhu Dyson Airwrap (ja sarnased tööriistad) sisse tuleb.

Kuidas T3 Aire 360 töötab?
Nagu eelkäijad, kasutab T3 Aire 360 kuumutatud õhuvoolu, et mähkida juuste sektsioonid ümber oma tünni, mille tulemuseks on pehmed kopsakad lokid, mis jäljendavad puhumist.
Tööriistal on kolm kiirust ja kolm soojusseadet, mille suurim tempo ulatub kuni 237 kraadi Fahrenheiti, mille T3 määras kuumima temperatuurina, mida saate stiili määramiseks kasutada, ilma et see protsessi käigus juukseid kahjustaks. See on hoiatatud, et tünnid võivad saada väga Kuum, nii et käitke neid manuste vahetamisel kindlasti nende lahedate näpunäidete põhjal.
Selles peitub T3 Aire 360 üks peamine puudus: juuste kummagi külje lokkimiseks peate tünnid välja lülitama. Dyson saab siin kindlasti käe, et aru saada, kuidas oma lokkide suunda vaid ühe kinnituse abil välja lülitada.
Isegi pärast mõlema tööriistade (ja peaaegu iga õhutranspordi või isekäelise juuste tööriista välja panemist) testile tuleb T3 Aire 360 välja-eriti arvestades, kui palju paugu saate oma dollari eest.

Kas ma soovitaksin T3 Aire 360?
Jah, ma soovitaksin Aire 360 kõigile, kes regulaarselt õhku puhuvad, ja/või kõigile, kes ei saanud kunagi lokirulli kasutamisel hakkama; Selline tööriist võiks olla lihtsam manööverdada.
Mis puudutab mind? Olen jõudnud arusaamisele, et ma ei ole tõenäoliselt seda tüüpi stiilis tööriista sihtotstarbeline. Tavaliselt kuivatan oma looduslikult lainelisi juukseid ja kui ma seda stiili tehes, eelistan ma lokkivat rauda kasutada, et lisada mingit määratlust ilma helitugevust suurendamata. Ehkki Aire 360 on kaunilt meisterdatud tööriist, mida oskan hinnata, ei usu ma seda nii palju kui minu usaldusväärne T3 Curl ID raud.
Hea uudis on see, kas otsustate proovida uut Aire 360 -d või valida ühe kaubamärgi muu stiiliriista, selle asemel võite olla kindel, et see kestab aastaid.
300 dollarit Sephoras 300 dollarit Amazonis